Υλικά
-
1 κιλό αλεύρι
-
1 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
-
1 ποτήρι χυμό φρέσκο πορτοκάλι
-
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
-
1 κγ μπέικιν
-
1 κγ σόδα
-
1/2 κγ κανέλα
-
1/2 κγ γαρίφαλο
-
1 κούπα σταφίδα
-
1 σφηνάκι κονιάκ
Εκτέλεση
-
Με σύρμα ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι
-
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με μαρίζ
-
Δε ζυμώνουμε σχεδόν καθόλου και με μία μηχανή για κουλουράκια δίνουμε σχήμα στα κουλουράκια μας
-
Ψήνουμε πάνω κάτω αέρα στους 180° μέχρι να πάρουν χρώμα
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.