ΥΛΙΚΑ:
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 φλ. τσαγιού βρώμη
1 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1/2 φλ. τσαγιού νερό
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
κανέλα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά με το σύρμα.
- Προθερμαίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι (όταν πιστεύω ότι είναι έτοιμο, ρίχνω μια πολύ μικρή ποσότητα από τον χυλό για σιγουριά) με πάρα πολύ λίγο λάδι (δεν καίγονται, μην φοβάστε), ρίχνουμε μια ποσότητα από τον χυλό με μια κουτάλα και ψήνουμε τις τηγανίτες μας 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Οι τηγανίτες θέλουν λίγη τέχνη. Μπορεί να μην τις πετύχετε όλες με την πρώτη αλλά με την εξάσκηση θα γίνετε καλύτεροι.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.