Υλικά
-
200 γρ. σάλτσα ντομάτας
-
1/2 φλυτζανακι του καφέ νερό
-
Αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι γλυκό, μπαχάρι
-
1/2 κρεμμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1/2 πακέτο μακαρόνια (250 γρ.)
250-280 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, και μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε και το σκόρδο. Προσθέτουμε και τον κιμά και τσιγαρίζουμε για 5-7 λεπτά.
- Ρίχνουμε την σάλτσα (αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή ίσως να χρειαστεί παραπάνω νεράκι), τα μπαχαρικά, και το νερό, κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για μισή ώρα.
- Βάζουμε και τα μακαρόνια μας να βράσουν, τα σουρώνουμε και περιμένουμε να γίνει ο κιμάς μας. Ρίχνουμε τον κιμά πάνω στα μακαρόνια και σερβίρουμε.
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.