Υλικά
-
350 ml. σάλτσα
-
2 κουτάκια τόνο (τα μεγάλα ή 1 μεγάλο και 1 μικρό)
-
1/2 κρεμμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1/2 πιπεριά
-
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
-
1/2 φλυτζανάκι νερόελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τα τσιγαρίζουμε. Μετά από 3 λεπτά, αφού έχουμε ψιλοκόψει και το σκόρδο το ρίχνουμε και αυτό να τσιγαριστεί. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν συνολικά 5 λεπτά.
-
Χαμηλώνουμε το μάτι στο 6 και ρίχνουμε την σάλτσα, το νερό, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
-
Βάζουμε να βράσουν τα μακαρόνια και κατόπιν τα σουρώνουμε.
-
Όταν δέσει η σάλτσα, κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε τον τόνο μέσα στην σάλτσα, τον πατάμε να σπάσει σε μικρότερα κομμάτια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω στα μακαρόνια και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.