Το φαγητό είναι μία απόλαυση και τα τηγανιτά καλαμαράκια ένας υπέροχος καλοκαιρινός μεζές που όμως όλες οι νοικοκυρές φοβούνται. Ε λοιπόν υπάρχουν μυστικά που κάνουν οι επαγγελματίες και θα κάνουν το τηγάνισμα παιχνιδάκι. Για την συνταγή θα χρειαστείτε : Καλαμαράκια ( κατά προτίμηση φρέσκα ) Ελαιόλαδο καλής ποιότητας Και μια κατσαρόλα-φριτέζα Fest 1.Καυτό λάδι Το λάδι θα πρέπει να σκεπάζει τα καλαμαράκια και θα πρέπει να είναι καυτό όταν τα βάλουμε μέσα. Δεν βάζουμε μεγάλη ποσότητα για μην ρίξουμε την θερμοκρασία του λαδιού. 2.Καλό αλεύρωμα Τώρα εδώ είναι όλο το μυστικό. Δεν πρέπει να βάλουμε πολύ αλεύρι άλλα να το...