Υλικά
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
180 γρ. σάλτσα ντομάτας
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
πάπρικα γλυκιά
-
λάδι
-
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
Εκτέλεση
-
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε να τσιγαριστεί με το λαδάκι μας.
-
Κόβουμε τις πατάτες μας σε κυβάκια μέχρι να τσιγαριστεί το κρεμμύδι μας.
-
Ρίχνουμε και τις πατατούλες στη χύτρα να τσιγαριστούν λίγο μαζί με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτάκια.
-
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας, ανακατεύουμε και κλείνουμε την χύτρα. Την βάζουμε στη βαθμίδα 1 και μόλις σηκωθεί η βαλβίδα μας, μετράμε 10 λεπτάκια.
-
Ανοίγουμε την χύτρα και βράζουμε για 1-2 λεπτά με ανοιχτό καπάκι να δέσει λίγο η σαλτσούλα μας. Έτοιμο. Πάει πολύ με τυράκι αλλά και σκέτο.
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις πλένουμε.
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.