Υλικά
-
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
4 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
Αλάτι, πιπέρι
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
Λάδι για τηγάνισμα
500 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Πλένουμε, ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τα στραγγίζουμε καλά και τα αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
-
Αν το μείγμα μας είναι υγρό, προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας αλεύρι.
-
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές (της σούπας) το μείγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.
Εύκολο και γρήγορο. Καλή επιτυχία!
Αφήστε σχόλιο
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.